
EIK SUPERSTAR
EIK SERVERING står for driften av kantiner, restauranter og kafeer.
EIK Servering eier og drifter restauranter, barer og utesteder i Norge. Målet er å gi våre serveringssteder best mulig forutsetninger til å levere fantastiske gjesteopplevelser.
EIK Servering eier og drifter serveringssteder i Norge. På to år har vi vokst til å bli et av Norges største restaurant- og serveringsselskap. Gjennom administrativ trygghet og stabilitet gir vi serveringsstedene og deres ansatte mulighet til å fokusere på det de liker og er gode på: Fantastiske gjesteopplevelser.
I dag har vi en bred portefølje av ulike serveringssteder med stolte tradisjoner eller fantastiske lokasjoner, men felles for alle er at de er gode konsepter.
Velkommen til oss!
EIK servering ser på seg selv som ett kokkekollektiv med dyktige og faglærte kokker med lidenskap for norske råvarer og unike smakskombinasjoner.
Kokker
Førstehåndserfaring fra restauranter og barer er noe mange arbeidsgivere setter pris på. Hos EIK servering fokuserer vi også på de som ikke har erfaring. Hos oss vil du kunne bygge mer kompetanse underveis, da du kan bli sendt på kurs og seminarer.
”Håndverkere, servitører og sommelierer har blitt anerkjente yrker hvor du kan vokse og få ledererfaring dersom du jobber hardt. Dette er en bransje som alltid er i bevegelse og krever at man hele tiden følger med på hva folk liker og ikke liker. Derfor blir det aldri kjedelig heller, sier June.”
Servitører
Tom Victor Gausdal og Anders Braathen i Lava Oslo sier de så hvor hardtarbeidende, presis og initiativrik Mahendra var. Da skulle det bare mangle.
Oppvaskhjep
Ledere
Det er også fullt mulig å begynne en karriere innen matbransjen hos Sentralen og Lava. Først og fremst når det kommer til erfaringer, men også nettverk. Ett eksempel er ett av våre intervjuobjekter, for Paula begynte som daglig leder fordi hun kjente gründerne bak Sentralen gjennom bransjen.